ІНФРАСТРУКТУРА

Дата: 09.04.2021 12:40
Кількість переглядів: 428

ТРЕТЯ ЧЕРГА РОБІТ З БЛАГОУСТРОЮ ЗАВЕРШЕНА

Фото без опису

Підрядна організація, яка працювала над завершенням третьої черги робіт із благоустрою, «здала» об’єкт.

Наразі територія школи у селі Переяславське огороджена по периметру із використанням секційної 3 Д сітки. Відповідно до вимог техніки безпеки, окремо огороджено територію модульної котельні із можливістю влаштуванням дровника та навісу із металопрофілю. Також облаштовано двоє воріт: із тильного боку школи та справа від будівлі для завезення дров.

Фото без опису

Довкола майданчика зі штучним покриттям влаштовано асфальтовану доріжку, яка забезпечуватиме дренаж та захищатиме поле від проростання трави. Територію сплановано і вирівняно, зараз ще продовжується коронування та обрізання старих дерев, які можуть становити небезпеку під час негоди.

Фото без опису

«Наразі ми завершили третю чергу робіт із благоустрою освітнього закладу у селі Переяславське і можемо сказати, що всі наші вимоги до облаштування території школи виконані. У першу чергу ми спланували територію перед школою, висіяли траву, друга черга була за влаштуванням асфальтованих доріжок – переходів до майданчиків та їдальні. Залишилося лише висіяти траву, щоб територія отримала завершений вигляд. Цю роботу виконають працівники КП «Господар». Тепер староста працюватиме із жителями довколишніх садиб, аби старі похилені штахетні огорожі було прибрано, тоді територія отримає завершений вигляд. Ми вдячні підрядній організації ТОВ «Агрошляхбуд» за якісно і вчасно виконану роботу. Загальна вартість робіт становить 554 тисячі гривень», - зазначає голова Студениківської територіальної громади Марія Лях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь