СЕСІЯ

Дата: 02.04.2021 09:38
Кількість переглядів: 493

ДЕВ’ЯТА ПОЗАЧЕРГОВА

Відбулася позачергова дев’ята сесія Студениківської сільської ради. На порядок денний винесено всього три питання, але одне із них було нагальним і стосувалося визначення конкретних об’єктів, на які буде виділено фінансування із 1, 5 мільйонів, які надійдуть громаді із коштів, розподілених Бориспільською районною радою. Ми вже розповідали про те, що ці кошти були перераховані до бюджету Переяславського району від Строківської та Пристромської сільської ради у сумі 3, 8 мільйонів гривень і наразі Бориспільська районна рада, як правонаступник, вирішує їх долю.

Фото без опису

Депутати Студениківської територіальної громади підтримали рішення про фінансування за рахунок цих коштів двох об’єктів: виготовлення ПКД для термомодернізації освітнього закладу у селі Семенівка та капітального ремонту вулиці Лісова у Студениках та внесли відповідні зміни до бюджету.

Фото без опису

Також підтримано рішення про визнання повноважень депутатів Студениківської сільської ради восьмого скликання, обраних на проміжних місцевих виборах 28.03.2021 року. Депутатами Студениківської сільської ради стали Сергій Геннадійович Кириченко по БВО №1 с. Пристроми та Микола Миколайович Кочерга по БВО №2 с. Семенівка. У зв’язку із відсутністю депутата Сергія Кириченка через хворобу, присягу склав тільки депутат Микола Кочерга.

Фото без опису

На сесії внесли зміни до персонального складу постійних комісій Студениківської сільської ради та ввели новообраних депутатів відповідно до постійних депутатських комісій з питань освіти та земельних відносин.

Було затверджено Статут ІРЦ(інклюзивно-ресурсного центру) у зв’язку зі зміною адміністративного підпорядкування громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь