КОНКУРСИ. ФЕСТИВАЛІ

Дата: 26.02.2021 12:21
Кількість переглядів: 267

ВІТАЄМО «БАРВІНОК» З ПЕРЕМОГОЮ!

Карантинна реальність змінила наше життя до непізнаваності. Навіть колись омріяне віртуальне навчання тепер не в радість. Особливо за цим сумують діти. Хочеться тісного спілкування, занять спортом і репетицій, концертів, фестивалів і поїздок.

Учасники танцювального колективу "Барвінок" також засумували за публікою та виступами, їм бракує особливого захвату підготовки до виступів, друзів по колективу, улюбленого керівника і наставника і тренувань, нових танців і захоплення у очах глядачів. За підтримки керівника колективу Олександра Івановича Козачка, батьків і, звичайно, при великому бажанні діток, було ухвалено рішення взяти участь у 5-му дистанційному фестивалі-конкурсі "Україна єднає світ".

Напередодні 5-ти річчя, з нагоди заснування колективу, стало відомо, що молодша та старша групи вибороли призові місця. Староста Переяславського старостинського округу Михайло Романович Ємельяненко вручив переможцям дипломи та медалі ІІ-го ступеня. Голова Студениківської ОТГ Лях Марія Олександрівна теж привітала діток з перемогою. Батьки та діти щиро вдячні керівнику колективу Козачку Олександру Івановичу за сумлінну працю, наполегливість і велике уміння та бажання вести діток до успіху та перемоги.

Вітаємо «Барвінок з перемогою і сподіваємось, що невдовзі їх виступи перестануть бути тільки віртуальними. Глядачі чекають на вас – БАРВІНЧАТА!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь