Управління соцстраху Київщини направило 63 тис. гривень

Дата: 17.02.2021 16:35
Кількість переглядів: 218

Фото без опису

Управління соцстраху Київщини направило 63 тис. гривень на щомісячні виплати за січень для 8 медиків та їх родин

 

Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області направило 63 тис. гривень на щомісячні виплати за січень для 8 медиків та їх родин. З них на щомісячні виплати для медичних працівників –19 тис. гривень, для осіб, які перебували на утриманні померлих медичних працівників – 44 тис. гривень.

Медичні працівники, які внаслідок гострої професійної хвороби на COVID-19 отримали стійку втрату працездатності, зокрема, інвалідність, отримують від Фонду соціального страхування України щомісячні страхові виплати. Також зазначені виплати фінансуються для осіб, які перебували на утриманні медичних працівників у разі їх смерті.

Такі виплати щомісяця фінансуються Фондом для медичного працівника упродовж усього його життя або до повного відновлення здоров’я. Їх розмір в обсязі 100% компенсує потерпілому втрачений заробіток відповідно до встановленого МСЕК ступеня втрати працездатності.

Станом на сьогодні здійснюються щомісячні страхові виплати для трьох медичних працівників Київщини, які мають ступінь втрати працездатності від 5% до 40%. Також щомісячні страхові виплати отримують п’ять утриманців у разі смерті медичного працівника.

Щомісячна виплата для одного медика від Фонду складає від 710,79 грн до 4065,93грн. Розмір такої виплати залежить від ступеня втрати працездатності і середнього доходу, який потерпілий мав на момент настання страхового випадку.

Нагадаємо, окрім щомісячних страхових виплат, обласне управління компенсувало медичним працівникам втрачений за час лікування гострої професійної хвороби заробіток.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь