ВИКОНКОМ

Дата: 25.01.2021 10:27
Кількість переглядів: 249

ВИКОНКОМОМ ЗАТВЕРДЖЕНО ГРАФІКИ ОСОБИСТОГО ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН

Фото без опису

22 січня відбулося засідання виконкому Студениківської сільської ради, перед його початком працівники культури привітали присутніх із Днем Соборності України. По завершенню засідання було покладено квіти до могил загиблих воїнів, учасників АТО у с. Переяславське.

Виконком Студениківської сільської ради працював над основоположними питаннями життя громади. Зокрема, було підтримано остаточний варіант Регламенту виконавчого комітету Студениківської сільської ради в цілому та затверджено зразки (бланків) документації виконавчого комітету Студениківської сільської ради.

Одностайну підтримку виконкому також отримало звернення Асоціації міст України до Президента України про вирішення проблеми ціни на газ.

Зі звітом про виконання Закону України «Про звернення громадян» у 2020 році виступила секретар Студениківської сільської ради Ніна Григорівна Стрижак. Доповідачка відзначила, що кількість звернень у 2020 році зменшилась, порівняно із 2019 роком. Всього надійшло 597 звернень, для порівняння – в 2019 році їх було 677.

Фото без опису

Звернення зареєстровані в журналі реєстрації заяв в день їх надходження, їм присвоєні порядкові номери.

Всі звернення були розглянуті, по кожному з них було ухвалено відповідне рішення. Про результати розгляду громадян повідомляли в письмовій або усній формі.

Найбільше число звернень було на особистому прийомі голови - 555; надійшло поштою - 18; через уповноважену особу - 15; засобами електронного зв’язку – 9.

Показником якісної роботи зі зверненнями може бути невелика кількість повторних звернень, всього 2. Найбільше звернень стосувалося питань аграрної політики і земельних відносин – 238, соціального захисту - 118, житлової політики – 77, охорони здоров’я – 38, дотримання законності та охорони правопорядку – 26.

Члени виконкому визначили види та перелік об’єктів для відбування засудженими особами і правопорушниками покарання у виді громадських робіт та такий же перелік для відбування порушниками суспільно-корисних(оплачуваних) робіт, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді суспільно-корисних робіт у 2021 році. Усі роботи стосуються об’єктів комунальної сфери та питань благоустрою.

Затверджено також графік особистого прийому громадян посадовими особами Студениківської сільської ради на 2021 рік, він буде оприлюднений на офіційній сторінці Студениківської громади та на сайті.

У зв’язку із приєднанням сіл затвердили також графік роботи клубних закладів та бібліотек сіл Семенівка, Леляки, Пристроми, Строкова.

Фото без опису

Члени виконкому раніше надавали дозвіл на придбання житлового будинку, де проживають неповнолітні діти, тому зараз заявникам надали дозвіл на продаж попереднього житла. Впорядкували також кілька поштових адрес.

Із пропозицією збудувати нове адмінприміщення разом із центром культури замість ремонтувати старе звернувся до присутніх директор із виробництва ТОВ «СТЕЙКАГРО» Іван Васильович Забара. Питання буде обговорюватись, після оцінки наявних приміщень у селі Пристроми з урахуванням фінансових можливостей громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь