СЕСІЯ

Дата: 15.01.2021 10:32
Кількість переглядів: 372

ЗМІНЕНО ГОЛОВНОГО РОЗПОРЯДНИКА БЮДЖЕТНИХ КОШТІВ

Фото без опису

Необхідність провести позачергову п’яту сесію Студениківської сільської ради виникла у зв’язку зі змінами щодо розпорядника коштів. До цього ним була Студениківська сільська рада, віднині – це буде Виконком.

У зв’язку зі зміною головного розпорядника бюджетних коштів та з метою забезпечення організації здійснення публічних закупівель депутати підтримали передачу прав та обов’язків щодо здійснення публічних закупівель, укладення та виконання договорів про закупівлю, здійснення повноважень на виконання функцій, завдань, надання послуг від Студениківської сільської ради до Виконавчого комітету.

Фото без опису

Виконавчий комітет також буде правонаступником розпочатих Студениківською сільською радою у 2020/2021 роках публічних закупівель та договорів про закупівлю, завершить їх, виконає в межах договірних та бюджетних зобов’язань. Відповідно до цього рішення будуть внесені зміни до Положення про тендерний комітет та його склад.

Внесені зміни дозволять також проводити подальшу роботу із постачальниками послуг із енергозабезпечення громади.

Друге питання порядку денного також витікало із першого. Депутати одноголосно підтримали рішення про передачу рухомого та нерухомого майна, яке знаходиться у комунальній власності Студениківської сільської територіальної громади в особі Студениківської сільської ради, Виконавчому комітету Студениківської сільської ради на праві оперативного управління. Таким чином до оперативного управління Виконкомом передано рухоме та нерухоме майно загальною вартістю 86 360 429 (вісімдесят шість мільйонів триста шістдесят тисяч чотириста двадцять девять) грн., яке знаходиться у комунальній власності та на балансі Студениківської сільської ради. Перелік майна, на пропозицію депутатів, буде оприлюднено на офіційному сайті.

Фото без опису

Розпорядження нерухомим майном комунальної власності Студениківської сільської територіальної громади, яке передане на праві оперативного управління, здійснюватиметься за попереднім погодженням зі Студениківською сільською радою.

Депутати також внесли тимчасові зміни терміном на 13 днів до структури та штатної чисельності Студениківської сільської ради та її виконавчих органів, щоб мати змогу розрахуватись із працівниками, які звільняються.

Також обговорено питання передачі котельні освітнього закладу села Семенівка на баланс Студениківської громади. Заходи проводяться за участю депутата від Семенівки Юрія Васильовича Кузьменка та керівництва громади. Найпроблемніше тут питання у зволіканні із передачею котельні експлуатуючою організацією, тим часом за опалення підрядник намагається виставити значні кошти, близько 400 тисяч гривень за три місяці, тому переговори продовжуються.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь