З початку року на Київщині зареєстровано 395 потерпілих

Дата: 08.12.2020 12:16
Кількість переглядів: 369

Фото без опису

З початку року на Київщині зареєстровано 395 потерпілих внаслідок нещасних випадків

 

Упродовж 11 місяців 2020 року управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області зареєструвало 395 потерпілих внаслідок нещасних випадків, по яких завершені розслідування та складені акти за формою Н1/П (страхові випадки). З них - 241 медичний працівник, у яких було діагностовано гостре професійне захворювання на COVID-19, що становить 61% від кількості усіх потерпілих. Смертельно травмовано – 18 осіб, в тому числі, внаслідок інфікування SARS-CoV-2 померло 7 працівників закладів охорони здоров’я Київщини.

Найбільшу кількість нещасних випадків, пов’язаних з виробництвом, управління зареєструвало протягом вересня – листопада. Так, у вересні рівень виробничого травматизму склав 59 осіб, що з урахуванням інфікованих коронавірусом COVID-19 медичних працівників становив 15% від загальної кількості потерпілих. У жовтні та листопаді рівень страхових нещасних випадків збільшився до 16% та 23% відповідно.

Найбільше гострих професійних захворювань медичних працівників на COVID-19 та нещасних випадків на виробництві зареєстровано у Києво-Святошинському (64), Обухівському (56), Бориспільському (44), Білоцерківському (37) відділеннях та відділенню у місті Біла Церква (36).

Минулого тижня по управлінню відзначена позитивна динаміка по завершенню розслідувань гострих професійних захворювань на COVID-19 медичних та інших працівників,  внаслідок інфікування коронавірусом SARS-CoV-2 – співвідношення затверджених актів до кількості отриманих повідомлень про нові нещасні випадки за 30 листопада – 4 грудня цього року склало 116%.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь