БЕЗПЕКА ГРОМАДИ

Дата: 26.11.2020 08:30
Кількість переглядів: 465

ГРОМАДІ ПРЕДСТАВИЛИ ПОЛІЦЕЙСЬКОГО ОФІЦЕРА

Один із пріоритетів життя Студениківської громади – безпековий, нарешті отримав своє логічне завершення. До урочистої миті представлення громаді поліцейського офіцера усе готово. Капітально відремонтовано приміщення колишнього пожежного депо, повністю замінено вікна та двері, обладнано санвузол та душові, виведено на загальний пульт камери відеоспостереження сіл громади, облаштовано кімнату для шерифа, придбано автомобіль, ноутбук, нагрудну камеру і все необхідне обладнання для офіцера громади.

На заході присутні голови навколишніх об’єднаних територіальних громад, депутати громади та області, керівники сільськогосподарських підприємств, старости сіл громади.

Начальник Головного управління поліції в Київській області полковник поліції Андрій Анатолійович Нєбитов зокрема сказав: «У березні 2020 року 7 голів ОТГ вирішили поставити безпеку громади на вищий рівень, саме тоді ми підписали відповідний Меморандум, відібрали кандидатів за участю голів. Офіцер громади – це людина, яка живе проблемами громади, 99, 9 % його часу має проходити у громаді, інших завдань у нього не буде. Я дякую голові ОТГ за розуміння безпекового стану. Рівність усіх перед законом – це головне, чим має керуватися, офіцер. Від спалювання сміття і до серйозних злочинів – все це його робота, водночас, за першим покликом офіцера усі сили на засоби, які має поліція: оперативники, карний розшук, вибухотехніки, слідчі, кінологи – будуть кинуті йому на допомогу, тому ані він, ані, не дай Боже, людина, яка потрапила у біду, не будуть кинуті напризволяще. Цьому має слугувати автомобіль, який отримує офіцер, зброя – помпова рушниця, Сертифікат про завершення підготовки, підписаний головою Національної поліції». Також очільник обласної поліції вручив подяку голові Студениківської ОТГ.

У свою чергу Марія Олександрівна Лях подякувала за підтримку та включення до проекту, бо для нас безпека жителів – найголовніше. «Громада чекала на свого офіцера, бо це необхідність. Ми також хочемо для завершення процесу створення безпечного середовища отримати із Вашою допомогою ще один подібний пункт охорони правопорядку та офіцера на базі села Пристроми. Тепер ми зможемо обійтися без служби охорони, бо маємо свого офіцера, Тепер наша громада 24 години буде у безпеці».

Отець Михайло освятив поліцейський автомобіль та побажав стражу порядку гарної служби.

Поліцейський офіцер громади майор Руслан Хоменко успішно пройшов конкурсний відбір та спеціалізоване навчання на базі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ та віднині берегтиме спокій громади.

Потім очільник поліції області ознайомився із Центром безпеки Студениківської ОТГ, оглянув робоче місце офіцера і відзначив, що такому приміщенню та центру відеоспостереження можуть позаздрити навіть пристоличні регіони.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь