РОЗПОРЯДЖЕННЯ ПРО СКЛИКАННЯ СЕСІЇ

Дата: 10.08.2020 16:55
Кількість переглядів: 382

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я № 17-02-05

Фото без опису

 

10 серпня  2020 року                                                                                

 

Про скликання сорок дев’ятої   сесії УІІ скликання 

    

Керуючись  п.8  ч.3 ст. 42  Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламентом Студениківської  сільської ради :


І.    Скликати  сорок  дев’яту       сесію  Студениківської  сільської ради VII  скликання  18 серпня   2020 року о 14 год в приміщенні Студениківської сільської ради з таким порядком денним:

1.Про затвердження звіту про виконання фінансового плану та діяльності комунального некомерційного підприємства «Переяслав-Хмельницька ЦРЛ» за 6  місяців 2020 року.

2.Про збільшення орендної площі вбудованого приміщення денного стаціонару ФОП Савіську А.В.

3.Про надання згоди на  передачу та взяття на баланс в комунальну власність територіальної громади міста Переяслава КП Переяславське ВУКГ свердловини мережі водопостачання КНП «Переяслав-Хмельницька ЦРЛ».

4.Про затвердження звіту про виконання бюджету  Студениківської сільської ради за 6 місяців 2020 року.

5. Про внесення змін до рішення Студениківської сільської ради УІІ скликання від 23.12.2019 року №1055-40-УІІ «Про сільський бюджет Студениківської сільської ради на 2020 рік та додатків до нього.

6.  Про затвердження проектно-кошторисної документації по об'єкту: Капітальний ремонт ділянки дорожнього покриття по вулиці Шевченка з заїздом на територію кладовища в с. Переяславське Переяслав-Хмельницького району Київської області

7.Про затвердження проектно-кошторисної документації по об'єкту: Капітальний ремонт ділянки дорожнього покриття по вулиці Пісчана в с. Козлів Переяслав-Хмельницького району Київської області вимощення навколо будівлі  за адресою: вул. Шкільна, 27, с.Студеники, Переяслав-Хмельницький  район, Київська область»

8. Про затвердження кошторисної документації на проект: «Капітальний ремонт вимощення навколо будівлі  за адресою: вул. Шкільна, 27, с.Студеники, Переяслав-Хмельницький  район, Київська область»

9. Про затвердження кошторисної документації на проект: «Будівництво навісу  для дитячого майданчика за адресою: вул.Центральна, 36, с.Соснова, Переяслав-Хмельницький  район, Київська область»

10. Про виплату одноразової матеріальної допомоги.

11.  Земельні питання.

ІІ.  Секретарю сільської ради оприлюднити  дане розпорядження на офіційному  сайті  сільської ради,  повідомити депутатів сільської ради та керівників структурних підрозділів про дату, час та місце  проведення  сесії сільської ради.

                

                           Сільський голова:         підпис                                М.О. Лях


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь