РОЗПОРЯДЖЕННЯ ПРО СКЛИКАННЯ СЕСІЇ

Дата: 02.12.2019 12:05
Кількість переглядів: 431

Фото без опису

 

СТУДЕНИКІВСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА
ПЕРЕЯСЛАВ-ХМЕЛЬНИЦЬКОГО РАЙОНУ
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

08421 , Київська область Переяслав-Хмельницький район с.Студеники, вул. Переяславська. 19

Тел.:(04467) 2-72-10;  2-74-34;  факс 2-71-42

 

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 

Від 02 грудня  2019 року                            с. Студеники                      № 39-02-05

                                                                               

Про скликання   тридцять дев’ятої    сесії УІІ скликання.

       

Керуючись  п.8  ч.3 ст. 42  Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламентом Студениківської  сільської ради :


І.    Скликати тридцять дев’яту  сесію  Студениківської  сільської ради VII  скликання  11 грудня   2019 року о 13 год в приміщенні Студениківської сільської ради, з таким порядком денним :

1.  Про внесення змін до рішення Студениківської сільської ради УІІ скликання від 22.12.2018 року №511-21-УІІ «Про сільський бюджет Студениківської сільської ради на 2019 рік (в новій редакції) з наступними змінами  та додатків до нього.

2.Про затвердження звіту про виконання фінансового плану та діяльності комунального некомерційного підприємства «Переяслав-Хмельницька центральна районна лікарня» Переяслав-Хмельницької районної ради, сільських рад Переяслав-Хмельницького району та Переяславської міської ради за 9 місяців 2019 року.

  3. Про надання дозволу комунальному некомерційному підприємству  

  «Переяслав-Хмельницька центральна районна лікарня» Переяслав-  

  Хмельницької районної ради, сільських рад Переяслав-Хмельницького району та   

  Переяславської міської ради на списання з балансу

  основних фондів, які прийшли в непридатність до подальшого використання

  та 100% нарахований знос.

4.Про надання дозволу комунальному некомерційному підприємству «Переяслав-Хмельницька центральна районна лікарня» Переяслав-Хмельницької районної ради, сільських рад Переяслав-Хмельницького району, Переяславської міської ради на передачу в оренду частини майнового комплексу.

5. Про внесення змін до рішення № 526-22-7 від 22.01.2019 року «Про затвердження Програми підтримки та розвитку охорони  здоров’я на території Студениківської сільської ради на 2019-2021 роки» з наступними змінами.

6. Про встановлення складових заробітної плати сільському голові на 2020 рік.

7.  Про встановлення розміру преміювання заступнику сільського голови на 2020 рік.

8. Про внесення змін до договору оренди землі

9. Про внесення змін до рішення №  256 -Х-УІІ від 10.07.2018 року « Про затвердження Програми розвитку освіти на 22018-2020 роки»

10.Про внесення змін до Програми соціально-економічного розвитку Студениківської сільської ради – об’єднаної територіальної громади на 2019 рік.

11.Про внесення змін до Програми благоустрою населених пунктів об’єднаної територіальної громади Студениківської сільської ради на 2018-2020 роки.

12.Затвердження Програми землеустрою Студениківської сільської ради – об’єднаної територіальної громади на 2019-2021 роки.

13.Затвердження Програми містобудування Студениківської сільської ради – об’єднаної територіальної громади на 2019-2021 роки.

15.Затвердження проектно-кошторисної документації по об’єкту: «Будівництво стадіону за адресою: вул. Привокзальна, 5а, с. Переяславське, Переяслав-Хмельницького району Київської області».

16.Затвердження проектно-кошторисної документації по об’єкту: «Капітальний ремонт бойлерної за адресою : вул. Центральна, 43А, с. Переяславське  Переяслав-Хмельницького району Київської області».

17. Про затвердження плану роботи Студениківської сільської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2020 рік.

18. Про відшкодування у 2020 році витрат на покриття фактичних збитків за послуги зв’язку окремим категоріям громадян, що проживають на території об’єднаної територіальної громади Студениківської сільської ради.

19. Про надання пільг по оплаті житлово-комунальних послуг  інвалідам по зору І та ІІ груп на 2020 рік, що проживають на території об’єднаної територіальної громади Студениківської сільської ради.

20. Про надання пільг по оплаті житлово-комунальних послуг особам з інвалідністю   І  групи загального захворювання на 2020 рік, що проживають на території об’єднаної територіальної громади Студениківської сільської ради.

21. Про затвердження Положення про порядок надання громадянам земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства, будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), які розташовані на території об’єднаної територіальної громади Студениківської сільської ради.

22. Про затвердження Порядку надання фінансової допомоги

24. Про виділення одноразової матеріальної допомоги .

25. Земельні питання.

 

  ІІ.  Секретарю сільської ради оприлюднити  дане розпорядження на офіційному  сайті  сільської ради,  повідомити депутаті сільської ради та керівників структурних підрозділів про дату, час та місце  проведення  сесії сільської ради.            

                    

 

 

                   Сільський голова:                                     М.О. Лях

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь