ВІТАННЯ З НОВИМ РОКОМ

Дата: 29.12.2018 15:41
Кількість переглядів: 354

Дорогі друзі, Шановна громадо!
У останні дні року 2018 хочу від імені усіх жителів подякувати йому за те, що був багатий на нові починання, нові ідеї, нові повороти долі і, взагалі, у ньому все було нове, невідоме. Не можу сказати, що цей рік був легким: ми тільки створилися, підбиралася команда, часто ми не знали чи правильно зробили, чи Те ми робимо, особливо у питаннях бюрократичних, але все минулося. Ми зрозуміли, що робити насамперед, у нас з’явилися помічники у особі депутатського корпусу, ми багато чого здійснили. Зрозуміло, це не відповідає в повній мірі очікуванням громади, хотілося б більше, ми самі цього хотіли б. Але у багатьох справах ми були не те що у перших рядах, ми були першопрохідцями і дороги наші не були гладенькими і рівними.

Фото без опису
Нині ми вже інакше дивимося на світ, по-іншому плануємо свою роботу, чітко бачимо перспективи і готові працювати із повною самовіддачею.
Водночас, нам є за що дякувати року минулому: нам було цікаво працювати, ми не відмовлялися вчитися, ми швидко засвоювали викладений матеріал і сумлінно виконували домашні завдання. Ми опиралися на старост, активи сіл, працівників бюджетної сфери, ми переборювали страшенний супротив чиновників різних рівнів та служб і все-таки йшли далі.
Спасибі тобі. 2018 рік, ти був хорошим робочим, хоча суцільно Собачим роком! Чекаємо від року Нового здійснення усіх мрій і задумів.
Щиро вдячна громаді, старостам сіл, депутатському корпусу, членам виконкому, виконавчому апарату, бюджетній сфері громади, виконавцям робіт і партнерам, громадським організаціям і фундаціям, які взяли на себе тягар виконання просвітницької місії. Бажаю усім родинам злагоди у домі, гармонії у душі, міцного - міцного здоров’я. 
Нехай Новий рік принесе мир у державу, здобутки і перемоги у громаду, добробут у кожну родину. 
Щасливого Нового року!
З щирою до вас повагою голова Студениківської ОТГ Марія Лях


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь