СТРАТЕГІЯ ГРОМАДИ

Дата: 03.12.2018 09:07
Кількість переглядів: 403

БІЗНЕС-ІНКУБАТОР, ЦЕНТР ІДЕЙ, ГРОМАДСЬКА АКТИВНІСТЬ
Ці та добрий десяток інших ідей виникли у співавторів на зустрічі робочої групи з розробки Стратегії розвитку нашої Студениківської громади! 
На підставі проведеного анкетування серед жителів громади відбулася не тільки презентація аналізу дослідження умов життя та якості громадських послуг Студениківської ОТГ, але і напрацювання прогнозного розвитку громади на довгострокову перспективу.

Фото без опису
За участю керівників усіх населених пунктів та голови ОТГ Марії Олександрівни Лях, депутатів, членів виконавчого апарату ради, громадськості та модератора Стратегії, експерта проекту "Підтримка реформи місцевого самоврядування - впровадження партисипативної моделі стратегічного планування в громадах Північної, Центральної та Західної України" Олексія Пасічника (Польсько-Українська Господарств Палата) присутні визначили основоположні стратегічні цілі у економіці, розвитку інфраструктури, екології, задоволенні соціальних запитів населення. Наступний етап роботи це конкретизація і напрацювання операційних цілей (конкретних напрямків такої роботи) для об’єднаної громади. Реалізація цілей відбуватиметься через проекти, скеровані на різні категорії мешканців, саме це і стало домашнім завданням для членів робочої групи. 

Фото без опису
На думку присутніх важливими проблемами та бар’єрами для розвитку громади є байдужість, відсутність ініціативи та інертність жителів, а важелями для впливу на це – залучення громадян до співучасті у таких мікропроектах громади, які перебувають у сфері їх особистої зацікавленості. 

Фото без опису
Детальну консультацію щодо ходу розробки Стратегії громади всі зацікавлені можуть отримати у координатора проекту Віти Петрівни Козелецької, контактний телефон (04567) 2-74-34


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь