У ОБ’ЄКТИВІ - ЕНЕРГОНЕЗАЛЕЖНІСТЬ ГРОМАДИ

Дата: 04.09.2018 14:42
Кількість переглядів: 380


Хоча питання на розгляд виконкому виносилися дуже буденні і так би мовити, тактичні, але засідання багато в чому носило стратегічний характер.

 

Розповідаючи про заходи щодо підготовки та організації початку 2018/2019 навчального року в Студениківській ОТГ Наталія Андріївна Кийко – головний спеціаліст відділу освіти, охорони здоров’я, молоді і спорту, культури, туризму та соціального захисту населення, відзначила готовність усіх закладів освіти до початку занять, однак і завдань, які залишилися нагальними, не бракує. Це підтвердила голова виконкому Марія Олександрівна Лях, звітуючись про заходи із підготовки закладів об’єднаної територіальної громади до роботи в осінньо-зимовий період 2018-2019 років.


Значні кошти, які громада витрачає, аби отримати дозвіл від газовиків на запуск котелень, заставляють замислитися про те, чи не пошукати щастя із використанням інших, альтернативних джерел опалення об’єктів соціальної інфраструктури громади. На пропозицію члена виконкому Віталія Шакеля, відповідальному за функціонування газового господарства доручено у найкоротший термін провести моніторинг доцільності та оперативно розпочати роботу із скорочення залежності від використання газу. Зокрема, вже цієї зими переважно дровами буде опалюватись школа села Студеники. Такі підходи будуть використані при встановленні нових котлів у с. Переяславське та Соснова. Щодо оснащення альтернативними опалювальними приладами медичних установ громади, то воно буде здійснюватись по мірі передачі їх у власність ОТГ 


Також присвоєно поштові адреси господарським об’єктам в с. Переяславське. 
Члени виконкому підтримали пропозицію голови про розгляд на громадських слуханнях питання про розміщення у с. Сомкова Долина підприємства з іноземним капіталом ( Китай) на території майнового комплексу колишнього колгоспу. «Жодного рішення без громадського обговорення по цьому об’єкту прийматися не буде!»,- наголосила голова ОТГ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь