РОКИ ЛЕТЯТЬ, А ШКОЛА НЕ СТАРІЄ

Дата: 02.07.2018 12:17
Кількість переглядів: 509

Фото без опису
У с. Соснова відбулася зустріч випускників усіх років, усіх поколінь. Пам'ять про далекі шкільні роки зібрала разом дев’яносто п’ять колишніх учнів Соснівської школи. Ось уже п’ять років подібні зустрічі відбуваються у селі.
Починаючи з 1937 року школа випустила 4 442 випускники, ювілярів із них 364, на зустріч прибуло 97 випускників, із них 35 ювілярів. 

Фото без опису
Привітати випускників прийшли голова Студениківської об’єднаної територіальної громади Марія Олександрівна Лях, в.о. старости Василь Микитович Очкур. Марія Олександрівна, вітаючи випускників, подякувала за віру у громаду, пообіцяла, що громада матиме власну Стратегію і поверне у собі всі землі і ліс і побажала, аби зустріч стала для присутніх еліксиром молодості, а Василь Микитович додав, що у громаді, як у родині, будеш трудитися, то і будеш мати, а жителям треба бачитись та зустрічатися 
Танець у виконання учнів 5-6 класу «Недетское время», Баба Параска та Баба Палажка, справжні джентльмени, Нечипорук Юлія, - стали подарунком від нинішніх колишнім школярам.

Фото без опису
Григорович Віктор Макарович, ініціатор зустрічі, дякував дітям, вчителям за те, що їх чудові виступи перенесли присутніх у дитинство, дякував випускникам, згадував босоноге дитинство. Доросле життя, навчання, народження дітей і внуків, розкидало колишніх школярів по світу, але збиратися випускники будуть щороку у останню суботу червня. 
Слово надали випускниці, із класу, що визначає п’ятдесятиліття з часу свого випуску Ошкало Софії, яка привітала випускників школи від імені випуску 1964 року.
Фото без опису
Курасова ( Чепіга) Ольга Петрівна, яка 1 липня відзначає свій день народження, привітала присутніх від імені випускників 1960 року, і підтримала пропозицію Віктора Макаровича зустрічатися щорічно. Повернулася згадкою до далеких шкільних років, добрих щирих людей, які допомагали своїм односельцям, вклонилася пам’яті батьків, дідусів і бабусь, їй у подарунок Євдокія Герасимівна Герасименко та Погоба Раїса Василівна виконали пісню «Мамина вишня». 
Учасники художньої самодіяльності с. Козлів колективу «Осіннє золото» керівник Леонід Мартиненко привітали випускників своєю творчістю.
Наступна зустріч випускників відбудеться 29 червня 2019 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь